Πεμπτη, 16 Αυγούστου 2018
 
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2010 10:27:53
Ανακοινώσεις: 
 
Άνοιξε το Εκλογικό Κέντρο της Κ.Ε.Πο.Μ. στη Φάμπρικα
Είστε εδώ: Άνοιξε το Εκλογικό Κέντρο της Κ.Ε.Πο.Μ. στη Φάμπρικα 28/10/2010
 
Άνοιξε το Εκλογικό Κέντρο της Κ.Ε.Πο.Μ. στη Φάμπρικα
 
Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου, άνοιξε χτες 28 Οκτώβρη το Εκλογικό της Κέντρο στην Αφετηρία των Λεωφορείων της πλατείας Φάμπρικα.
Η λειτουργία του γραφείου θα συνεχίσει ως τις εκλογές και θα παραμένει ανοικτό το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας. Επιθυμία της Κ.Ε.Πο.Μ. είναι να γίνει ο χώρος γι αυτές τις λίγες μέρες ένας χώρος ανταλλαγής ιδεών, ένα στέκι προβληματισμού και ανάπτυξης διαλόγου με φίλους, πολίτες και πολιτισμένους ανθυποψήφιους. Είναι ανοικτό σε όλους και φιλόξενο. Κερνάει (και δέχεται κεράσματα κάθε λογής καλούδια) καφέδες, κεϊκάκια, πίτες, κι εκλεκτούς οίνους.

Οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις της Κ.Ε.Πο.Μ. για τις επόμενες μέρες είναι:
- 31/10 11π.μ. Ομιλία υποψήφιας δημάρχου Δέσποινας Νάζου στην πλατεία Άνω Μεράς. Η επικεφαλής της Κ.Ε.Πο.Μ. θα επικεντρώσει την ομιλία της στα προβλήματα της Άνω Μεράς, ενώ θα εξαγγείλει το πρόγραμμα της Κίνησης για την περιοχή και θα αναφερθεί στα σημεία εκείνα της προτεινόμενης πολιτικής που αφορούν ολόκληρο το νησί της Μυκόνου.

- 2/11 στις 7 το απόγευμα η Κεντρική ομιλία της Δέσποινας Νάζου στο Γρυπάρειο. Με αιχμή στις προγραμματικές μας θέσεις και αναφορές στα όσα ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό τον Δήμο της Μυκόνου, η επικεφαλής της Κ.Ε.Πο.Μ. θα είναι για μια ακόμα φορά, σαφής στις προτάσεις της και σταθερή στην τακτική της να μην «τάζει λαγούς και πετραχείλια». Θα σταθεί κριτικά απέναντι σε πρακτικές που μας έφεραν σ' αυτή την κατάσταση. Θα αναπτύξει πτυχές του προγράμματος που ήδη έχει εντυπωσιάσει, φίλους και μη, για την ισορροπία και την τεκμηρίωσή του. Θα χαράξει τέλος τις προοπτικές εξόδου από την κρίση με στόχο το πέρασμα της αυτοδιοίκησης σε χέρια άξια, μυαλά καθαρά, πολίτες με πάθος για το νησί και σεβασμό σʼ όσους το κατοικούν κι όσους θα το κατοικήσουν στο μέλλον.

- 3/11 στις 6 το απόγευμα, συνάντηση με τους αγγλόφωνους πολίτες της Μυκόνου στο εστιατόριο La Rosticceria (δίπλα στην εφορία). Μια κοινότητα εκατοντάδων ανθρώπων, που εδώ και χρόνια ζει ανάμεσά μας, είτε σαν εργαζόμενοι, είτε σαν μόνιμοι κάτοικοι που έχουν εδώ δημιουργήσει οικογένεια. Αυτή η νέα κατ' επιλογήν πατρίδα δεν τους έχει ποτέ αγκαλιάσει σαν ισότιμα μέλη. Για την Κ.Ε.Πο.Μ. αυτή θα είναι μια εξαιρετική αφορμή να επικοινωνήσει και δημόσια τις προγραμματικές της θέσεις σε ένα κοινό ιδιαίτερο, ένα κοινό υποψιασμένο και απαιτητικό.
 

Σε όλες τις ομιλίες-εκδηλώσεις την ομιλία της επικεφαλής θα πλαισιώσουν και στελέχη του συνδυασμού.


Πίσω
Αποστολή σελίδας με email  Αποστολή σελίδας με email
Εκπτύπωση σελίδας Εκπτύπωση σελίδας
Πάνω