Πεμπτη, 16 Αυγούστου 2018
 
Τελευταία ενημέρωση: 13/11/2010 10:27:53
Ανακοινώσεις: 
 
Quick Links
 
Διανομή Διακήρυξης στη Χώρα της Μυκόνου
Είστε εδώ: 4ος - Κ.Ε.Πο.Μ. > Διανομή Διακήρυξης στη Χώρα της Μυκόνου
 
Ανακοινώσαμε τέταρτοι στη σειρά την απόφασή μας να είμαστε παρόντες με αυτόνομο συνδυασμό στις Δημοτικές Εκλογές του Νοεμβρίου.
Πολλοί δεν μας πίστεψαν στην αρχή. Ύστερα ήρθε δια του Τύπου και του Διαδικτύου η διακήρυξη γενικών αρχών που δίνει το στίγμα μας. Κυρίως όμως είναι ένα πρώτο μήνυμα που απευθύνεται στους συμπολίτες μας, μια ανοιχτή πρόσκληση να συμπαραταχθούν μαζί μας στην προσπάθεια για αλλαγή στα μυκονιάτικα δημοτικά πράγματα.

Να ‘μαστε λοιπόν σήμερα, Κυριακή πρωί 1η Αυγούστου, στην πρώτη δημόσια παρουσία μας, χωρισμένοι σε ομάδες θα σαρώσουμε κυριολεκτικά τη Χώρα της Μυκόνου. Σκοπός μας να μοιράσουμε πόρτα πόρτα τη διακήρυξη και να επικοινωνήσουμε πρόσωπο με πρόσωπο με την κοινωνία του νησιού. Γιατί εμείς πάντα έτσι λειτουργήσαμε ομαδικά και δημόσια.

Να μας περιμένετε λοιπόν στην πόρτα σας και να ξέρετε ότι πάντα θα είμαστε παρόντες. Κυρίως όμως θέλουμε όλοι μαζί οι Μυκονιάτες να είμαστε παρόντες στην προσπάθεια για να αλλάξουμε την κακή εικόνα, να αλλάξουμε την Μύκονο.


Φτάνει πια με όλους αυτούς που επί 20 χρόνια έχουν αναλάβει εργολαβικά την τύχη του νησιού,
Φτάνει ο διεθνής εξευτελισμός της Μυκόνου,
Φτάνουν τα ψέματα,
Φτάνει η απύθμενη τρύπα της αδιαφάνειας,
Φτάνει το πάρτι που αδειάζει τα ταμεία του Δήμου.
Το οικονομικό σκάνδαλο σαν πληγή που κακοφόρμισε, τείνει να σκεπάσει την ουσία της έλλειψης καθαρής ματιάς για όσα συμβαίνουν στο νησί σε βάρος του περιβάλλοντος, της υγείας, της οικονομίας και της καθημερινότητάς μας.
Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι; Ίσως ναι, στο βαθμό που είτε με την αδιαφορία μας, είτε με την στήριξή μας, τους αφήνουμε να διαφεντεύουν τον τόπο μας.
Ελάτε να κυκλοφορήσουμε ελεύθερα κι ακίνδυνα στους δρόμους, να αναπνεύσουμε καθαρό αέρα, να διαχειριστούμε πολιτισμένα την ημέρα και την νύχτα μας, να δώσουμε χαρά στα παιδιά και στους ενήλικες, να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας και με τον κόσμο που μας περιβάλλει.
Το μήνυμά μας είναι ενωτικό και δυναμικό.
Ελάτε να πάμε μπροστά.
Ελάτε να προλάβουμε τα χειρότερα.
Ελάτε από το σκοτεινό χτες να περάσουμε στο φωτεινό αύριο.
Ελάτε να αλλάξουμε την κακή εικόνα, ελάτε να αλλάξουμε τη Μύκονο.
Ελάτε από το Εγώ να περάσουμε στο Εμείς.


  Ρουσουνέλος Δημήτρης
  (Τομέας Επικοινωνίας ΚΕΠΟΜ)

  Scala Gallery
  Rousounelos Dimitris
  48 Matoyianni str
  84600 Mykonos

  Tel / fax (+30) 2289026992 6944393323
  www.scalagallery.grΠίσω
Αποστολή σελίδας με email  Αποστολή σελίδας με email
Εκπτύπωση σελίδας Εκπτύπωση σελίδας
Πάνω