Η Φρατζέσκα Χανιώτη από τη Μύκονο υποδέχτηκε το Γαστρονόμο στο σπίτι της λίγο έξω από τη Χώρα, και μαγείρεψε με την οικογένειά της, παραδοσιακά μυκονιάτικα φαγητά, όπως κρεμμυδόπιτα, ραφιόλια και μόστρα με κοπανιστή.
Στη βεράντα της συζητήσαμε για τις παραδόσεις που χάνονται, αλλά και για τους λίγους ρομαντικούς που επιμένουν να σερβίρουν στη Μύκονο μυκονιάτικη γαστρονομία.
Ο Γαστρονόμος Ιουλίου κυκλοφορεί την Κυριακή 14 Ιουλίου, με την Καθημερινή.
Συνέντευξη: Nikoleta Makrionitou
Video & Post production: Christos Kapatos